Принц Хари и Меган Маркъл побързаха да покажат съпричастност към

...
Принц Хари и Меган Маркъл побързаха да покажат съпричастност към
Коментари Харесай

Принц Хари идва в Лондон, но ще бъде ли Меган с него

Принц Хари и Меган Маркъл побързаха да покажат съпричастност към Кейт Мидълтън след онкологичната й диагноза, въпреки таблоидите да настояват, че двамата са научили за положението й точно от медиите.
 Принц Хари и Меган Маркъл с топли пожелания към Кейт Мидълтън след диагнозата й
Как Хари и Меган реагираха на диагнозата на Кейт

Двамата не се забавиха с реакцията си

Двамата очевидно са на път да подхващат още една крачка в опит за стопляне на връзките с кралското семейство - скорошна аудиенция на Англия. Принц Хари ще бъде в родината си на 8 май, с цел да означи 10-та годишнина на игрите за ветерани Invictus.

Потвърдено е, че той ще приказва на работа в катедралата " Сейнт Пол ", оповестяват Daily Express. Техни източници настояват, че Меган Маркъл също е упомената в листата на присъстващите в Лондон, въпреки до името й да стои абревиатурата TBC (to be confirmed - следва да бъде потвърдено).
 Снимка 570965

Новината идва на фона на информации от Военното министерство на Англия, което е изпратило покана игрите Invictus да се състоят в Бирмингам през 2027 година, като предлага финансирането им с 26 милиона паунда.
 Принц Хари и предлагането от английското държавно управление за Invictus Games
Предложението, на което принц Хари мъчно ще откаже

Какво може да го върне на Острова

Ако херцогът и херцогинята на Съсекс дойдат дружно в страната през май, това може да значи няколко неща. Първо - прекомерно евентуално е те да дойдат с двете си деца принц Арчи и принцеса Лилибет. Второ - ясно демонстрират, че желаят помиряване. Но дали дворецът ще им отговори със същото?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР