Принц Хари и Меган Маркъл планират да пътуване до Великобритания

...
Принц Хари и Меган Маркъл планират да пътуване до Великобритания
Коментари Харесай

Меган и Хари се връщат във Великобритания през септември: какво да очакваме

Принц Хари и Меган Маркъл възнамеряват да пътешестване до Англия и Германия идващия месец. Говорител на двойката сподели, че двамата „ ще се радват да посетят няколко благотворителни организации, близки до сърцата им, при започване на септември “.

Семейство Съсекс има претрупан график. Те възнамеряват да участват на срещата на върха One Young World 2022 в Манчестър на 5 септември в Обединеното кралство, където херцогинята ще изнесе тирада, с която да даде старт на церемониите по откриването.

След това двойката възнамерява да участва на празника на Invictus Games Düsseldorf 2023 One Year to Go на 6 септември в Германия. Два дни по-късно Меган и Хари ще се върнат в Обединеното кралство, с цел да участват на премиите WellChild 2022.

Меган взе участие в събитията на One Young World от 2014 година насам, до момента в който принц Хари основава Invictus Games същата година. Двамата също по този начин остават патрони на WellChild, даже откакто се отдръпнаха като работещи членове на кралското семейство , а Хари е техен патрон още от 2007 година

Различните благотворителни организации разгласиха в понеделник информация за идните изяви на двойката с обещанието за повече информация.

Хари и Меган бяха последно в Обединеното кралство с децата си, с цел да отпразнуват платинения празник на кралица Елизабет , която празнува удивителните 70 години на трона. Двамата участваха на събития дружно с членове на кралското семейство и отпразнуваха рождения ден на щерка си Лилибет по време на пътуването.
 Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността  Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността  Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността  Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността
Припомнете си повече за предходното им посещаване във Англия:












 Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора  Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора  Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора  Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР