Принц Хари и Меган Маркъл отново са във всички заглавия

...
Принц Хари и Меган Маркъл отново са във всички заглавия
Коментари Харесай

Папараците отвръщат на удара: Хари и Меган лъжат за катастрофата


Принц Хари и Меган Маркъл още веднъж са във всички заглавия в медиите откакто бяха въвлечени в " съвсем пагубна " гонка с папараци в Ню Йорк. Инцидентът се е случил във вторник вечерта, откакто бе удостоена с наградата Women of Vision („ Жени с визия “) за 2023 година Ежегодната гала удостоява с награди „ феминистки, които основават смяна “ и „ мощни всеобщи водачи “.

В изказване до медиите, представител на херцозите написа следното:   " Миналата вечер херцогът и херцогинята на Съсекс, както и госпожа Рагланд бяха въвлечени в съвсем пагубна гонка от доста нападателни папараци. Това безмилостно гонене, траяло повече от 2 часа, докара до голям брой предпоставки за произшествия, включващи и други водачи на пътя, пешеходци и служители на реда. Да бъдеш обществена персона разумно идва с повече интерес на обществото към теб, само че този интерес в никакъв случай не трябва да бъде за сметка на сигурността. "

Prince Harry and Meghan involved in 'near catastrophic car chase'
— Sky News (@SkyNews)
Сред нарушаванията за разпоредбите по пътищата, които папараците са създали по време на гонката е било движението им по тротоара, минавали са на червен светофар, навлизали са в насрещното придвижване и незаконно са блокирали пътя на автомобила на Хари и Меган.

Меган и Хари даже са потърсили съдействието на полицията, с цел да се измъкнат от папараците.

Шофьор на такси, който е бил свидетел на обстановката, споделя следното: " Не бих го нарекъл гонка или гонене. Не считам, че някой беше в действителна заплаха. Не беше като по филмите. Меган и Хари бяха тихи и изглеждаха леко изплашени, само че бяха в сигурност. "

Фотографската организация, която стои зад папарашките им фотоси и е забъркана в гонката, също даде публично изказване по случая:

" Ние ценим прозрачността и етичната публицистика, ето за какво желаеме да дадем откровен отговор на обвиняванията. Наясно сме с изказването на принц Хари по отношение на " съвсем пагубната гонка ", включваща него, Меган Маркъл и майка ѝ. Получихме фотоси от вторник вечерта от фотографи на свободна процедура - трима от тях са били в атомобили и един на колело. Те са били там, с цел да отразят престоя на двойката в Ню Йорк. Те не са имали никакво желание да им предизвикват паники или да ги наранят. "

meghan has arrived! doria and harry are with her.
— best of harry and meg (@bestofharryandm)
" Единствени " оръжия ", с които са били въоръжени, са били техните фотоапарати. На някои от фрагментите даже се вижда по какъв начин Меган се усмихва. Споре разказите в нито един миг не е имало заплаха от злополука и нито един фотограф не се е чувствал заплашен ", разкриват още от организацията.

Те даже настояват, че защитата на Меган и Хари са били тези, които са карали безрасъдно и рисково. 

" Меган и Хари не са били застрашени в нито един миг " , приключва изказването.

Дори кметът на Ню Йорк разяснява случая. Ерик Адамс направи изказване по време на прес конференция и заяви, че има информация, че двама служители на реда е можело да бъдат ранени по време на гонката.

The Prince Harry and Meghan paparazzi car chase was 'reckless and irresponsible', says New York City mayor Eric Adams

Latest:
— Sky News (@SkyNews)
" Трудно ми е да допускам, че е имало двучасова гонка по улиците на Ню Йорк, само че даже и 10 минути в такава обстановка са извънредно рискови ", показа той.

" Ясно е, че пресата и папараците желаят да си свършат работата и да имат фотоси, само че сигурността е преди всичко. Ню Йорк не е някой дребен град. Никъде не трябва да се кара безрасъдно, а в толкоз обитаем град, още повече. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР