Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че "се оттеглят" в

...
Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че "се оттеглят" в
Коментари Харесай

Бомба! Хари и Меган се отказаха да са част от кралското семейство

Принц Хари и Меган Маркъл оповестиха, че "се отдръпват " в качеството си на висши членове на английското кралско семейство. Те направиха това в историческо изказване.

Двойката в този момент възнамерява да балансира времето си сред Англия и Северна Америка и да работи по посока на своята "финансова самостоятелност, оповестява "Дейли Стар ".

Херцогът и херцогинята на Съсекс също дадоха обещание да продължат да "спазват уговорките си към Кралицата ".
"Този географски баланс ще ни разреши да отгледаме нашия наследник в духа на кралската традиция, в която той бе роден, както и ще обезпечи на нашето семейство пространството, належащо му да се концентрира върху идната глава, в това число и стартирането на нашата благотворителна организация.

Очакваме с неспокойствие да споделим всичките детайлности към нашата последваща вълнуваща стъпка, продължавайки да сътрудничим с нейно величество Кралицата, принца на Уелс, херцог на Кеймбридж и всичките съответни страни.

До тогава, апелирам да приемете нашите най-искрени благодарности за непрекъснатата поддръжка ", се споделя в изказването.

Двойката направи изказването съвсем незабавно, откакто се завърна от шестседмична коледна почивка в Канада.

Очевидно, спекулациите, че двамата след завръщането си от Канада ще се откажат от купите си, с цел да могат да разделят времето си сред Канада и Англия, са се оказали истина.

Анонимен източник сподели пред в. "Сън ": "Истина е, че Меган и Хари ще прекарват много време в Канада през идните месеци, като това може да продължи и в бъдеще. В момента те са почнали диалози със фамилията по отношение на проектите им за бъдещето. Разговорите са в доста ранна фаза. Има доста обстоен и сериозен развой, през който би трябвало да се премине, което те и ще създадат ".

"След редица месеци на деликатно обсъждане и вътрешни разисквания, ние избрахме да създадем тази година преход към началото на образуването на една нова прогресивна роля в границите на тази институция.

Възнамеряваме да се оттеглим в качеството си на висши членове на кралското семейство, с цел да работим по посока нашата финансова самостоятелност, като по едно и също време ще продължим да поддържаме Нейно Височество Кралицата. Ние сме подготвени да създадем тази стъпка и с помощта на вашата поддръжка през миналите няколко години ", се споделя още в изказването на Меган и Хари.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР