Принц Хари и Меган Маркъл не са получили официална покана

...
Принц Хари и Меган Маркъл не са получили официална покана
Коментари Харесай

Най-после си го получиха: Хари и Меган не са поканени на големия юбилей на крал Чарлз!

Принц Хари и Меган Маркъл не са получили публична покана да участват на парада за рождения ден на крал Чарлз III идната седмица. Това се случи малко след показанията на херцога на Съсекс по време на продължаващия развой против вестниците от Mirror Group.

38-годишният Хари и 41-годишната Маркъл не са били поканени от английското кралско семейство да участват на тържеството на Чарлз “Trooping of the Color “ в събота, Това заяви Daily Mail в своя публикация.

“Страхувам се, че това е отражение на положението на връзките сега “, сподели източник на изданието. Това е първият път, в който двойката няма да получи покана за публично празненство на кралското семейство.
                             

Отчуждената връзка на Хари със 74-годишния монарх не изглеждаше изключително сърдечна и на церемонията по коронясването на Чарлз на 6 май. Въпреки че Хари не получи публична роля на събитието и беше изместен на третия ред, най-малкият наследник на монарха и брачната половинка му въпреки всичко бяха поканени.

Херцогинята на Съсекс пропусна коронацията и остана у дома с двете деца на фамилията - принц Арчи, 4 и принцеса Лилибет, 2, с цел да отпразнува рождения ден на сина си, който се падна на същия ден. Малко след края на коронацията Хари също се върна в Монтесито, с цел да означи празника на сина си.

 
                             

Напрежението наподобява е по-високо от всеки път сред Хари и членовете на кралското семейство, до момента в който той продължава да се бори в съда против Mirror Group Newspapers, компанията, която стои зад Daily Mirror, Sunday Mirror и Daily Express. Делото е за хипотетично хакване на телефона му от страна на вестниците, за да получат непозволено информация.

“Таблоидите постоянно разгласиха публикации за мен, които постоянно бяха неправилни, само че осеяни с фрагменти от истината, които в този момент считам, че най-вероятно са събрани от прихващане на гласова поща и/или нелегално събиране на информация “, сподели Хари в свидетелските си показания предходната седмица.

Междувременно юристът на MGN Андрю Грийн KC съобщи в съда, че огромна част от информацията, оповестена за Хари в техните публикации, е “разкрита от или от името на кралските семейства или членове на кралското семейство “.

Процесът против Хари включва 148 публикации, оповестени сред 1996 и 2010 година, съгласно BBC.

 
                             

Хари сензационно пропусна първия ден от процеса, с цел да може да отпразнува рождения ден на щерка си Лилибет в Калифорния. Семейство Съсекс беше подценено и по този мотив, откакто нито един работещ член на кралското семейство не пожела цветущ рожден ден на Лилибет в обществените медии.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР