Принц Хари и Меган Маркъл може сега да живеят в

...
Принц Хари и Меган Маркъл може сега да живеят в
Коментари Харесай

Кралицата твърдо отхвърлила „неуместната“ молба за дом на принц Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл може в този момент да живеят в калифорнийско имение, само че предходният им дом беше вила в сърцето на имението Уиндзор на кралското семейство, само че наподобява, че те в действителност може да са желали напълно друг парцел.

Носят се клюки, че принц Хари и Меган Маркъл може да са подготвени да се реалокират от имението си в Монтесито.

Двойката сграбчи настоящия си дом за £11 милиона единствено месеци откакто шокираха света с решението да изоставен Обединеното кралство и кралските си функции. Но преди да се насочат към нов живот в Съединените щати, двойката живееше в историческата вила Frogmore в сърцето на имението Уиндзор на кралските особи.

Той беше подарен на двойката от починалата кралица като брачен подарък, само че предходната година те бяха принудени да върнат ключовете, защото пътуванията им назад до Обединеното кралство бяха редки. Но наподобява, че може би в действителност са хвърлили око на напълно друг парцел след брака си, само че починалата баба на Хари, кралицата, съгласно известията " твърдо " е отхвърлила молбата им и е предложила Frogmore Cottage.

Според известията семейство Съсекс желало да живее в самия палат Уиндзор и се говорело, че са попитали дали " жилищните пространства могат да бъдат предоставени след брака им ". По това време единствено починалата кралица и принц Филип имаха частни жилища в действителния палат, а всички останали живееха другаде в имението.

Съобщава се обаче, че монархът " учтиво, само че твърдо е предложил " вместо това да живеят в близката вила Frogmore Cottage. Кралският създател и историк Хюго Викерс сподели по-рано пред The Times: " Има празни спални и жилища в частните жилища, които Съсекс може да са хвърлили под око, или може би някои някогашни жилищни пространства в двора на замъка, превърнати в други неща. Но може да не е изцяло уместно младо семейство да живее там. "

Въпреки това, преди да им бъде предоставена Frogmore Cottage, се оповестява, че редица други домове в Уиндзор са били препоръчани като вероятни резиденции за двойката. Един от тях беше вила Аделаида, която в този момент е дом на принца и принцесата на Уелс и техните деца. Принц Уилям и Кейт се реалокираха от Лондон в дома с четири кревати в Уиндзор през 2022 година с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

Междувременно специалист по парцели предизвести, че в случай че Хари и Меган си мечтаят за пренасяне на къща, може да е време да продадат. Говорейки пред Mirror, Джонатан Роланд сподели: " Една от аргументите, заради които Хари и Меган може би желаят да се реалокират, е да се възползват от регистрираното нарастване на цената на имението им ", насъбрано.

Той изясни: " Според някои отчети цената на дома им е скочила с повече от £10 милиона, откогато са се нанесли. Това е изцяло допустимо. " Въпреки това той предизвести: " Но както тук, пазарите на парцели в Съединени американски щати могат бързо да се трансформират, тъй че те може да си помислят, че това е моментът да създадат своя ход и да завоюват пари. "

Сегашният дом на семейство Съсекс включва девет спални и 16 бани, както и зала за игри, фитнес зала, тенис кортове и чайна. Джонатан сподели, че това не са единствените неща, които ще заинтересуват евентуалните купувачи. " Освен че явно е зашеметяваща благосъстоятелност, домът идва и с уау фактора, че в миналото е бил благосъстоятелност на Хари и Меган. За мнозина това ще бъде голяма точка за продажба и може единствено по себе си да усили цената ", добави той.

Източник: Mirror
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР