Принц Хари и Меган Маркъл може да се срещнат отново

...
Принц Хари и Меган Маркъл може да се срещнат отново
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл ще се срещнат отново с крал Чарлз следващата година

Принц Хари и Меган Маркъл може да се срещнат още веднъж с кралското семейство напълно скоро.

 

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще се съберат още веднъж с крал Чарлз, съгласно Geo News. Кралският специалист Ингрид Сюърд сподели за GB News, че двойката „ се нуждае от краля и неговата благословия доста повече, в сравнение с кралят се нуждае от тях, " и усеща, че ще го видят през идната година. Ингрид също сподели: „ Очевидно крал Чарлз желае да види сина си и внуците си и предишното лято явно ги е поканил в Балморал, само че те са отказали. “

 

Меган и Хари се любуваха на фамилна Коледа вкъщи си в Калифорния. Според източници те са имали по-скромно тържество от кралското семейство, което е на 5500 благи в Сандрингам, Норфолк. 

 

Принц Хари приказва за първата си Коледа без фамилията си в своята автобиография " Резервен ", която беше пусната на пазара по-рано тази година. За първата си Коледа с Меган и надалеч от кралското семейство през 2020 година той споделя по какъв начин двойката си купила „ превъзходна “ елха за дома им в Монтесито. Хари добавя, че са закупили " един от най-големите смърчове " и го украсили с доста специфичен орнамент, който отдавал респект на фамилията му в Обединеното кралство.

 

Последният път, когато семейство Съсекс прекараха Коледа с кралските особи беше през 2018 година, преди да се родят принц Арчи и принцеса Лилибет. Говори се, че Хари и Меган са се включили към починалата кралица Елизабет II за нейния годишен обяд в Бъкингамския замък на 19 декември същата година. Това идва седем месеца след кралската женитба на двойката.

 

Довереникът на принцеса Даяна Пол Бърел извънредно сподели пред Mirror през септември, че няма късмет Хари да посети татко си крал Чарлз III без позволение.

 

Бърел сподели, че Хари " знае разпоредбите " и няма да направи опит да види фамилията си без публична покана. " Той знае разпоредбите, той знае протоколите, " Бърел споделя. " Той знае това, макар че евентуално би могъл да стигне до двореца Кенсингтън и да мине през полицията, тъй като е принц. И евентуално би могъл да почука на вратата на Кейт и Уилям. Но той знае, че не би трябвало да прави това. Защото той няма да се приближи до кралска резиденция и няма да тормози кралските особи, в случай че не бъде поканен. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР