Принц Хари и Меган Маркъл може да се сблъскат с

...
Принц Хари и Меган Маркъл може да се сблъскат с
Коментари Харесай

Меган и Хари се борят за пари, за да запазят луксозния си начин на живот в Съсекс

Принц Хари и Меган Маркъл може да се сблъскат с финансови усложнения в бъдеще, защото техният първокласен метод на живот в Съсекс в Калифорния източва средствата им и кара кралската двойка да се бори за пари.

Двойката, която се отдръпна от кралското семейство през 2020 година, се опита през последните месеци да обезпечи бъдещето си със покупко-продажби за марка с големи компании като Spotify, Penguin House и също по този начин да подписа договорка за възобновяване с Netflix преди договорът им да изтече през идната година. И въпреки всичко наподобява, че двойката може да харчи повече, в сравнение с прави, защото първокласният им метод на живот се трансформира във финансово източване и без никаква сигурност по кое време може да се случи идната им огромна договорка.

Съобщава се, че методът на живот в Съсекс се разраства стават все по-скъпи, с заплащания за тяхното имение от 14 милиона $, дизайнерски дрешници, частна защита и солидни сметки за пътешестване, защото постоянно употребяват частни самолети. Неотдавнашната загуба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР