Принц Хари и Меган Маркъл могат да си отдъхнат -

...
Принц Хари и Меган Маркъл могат да си отдъхнат -
Коментари Харесай

Какви са доходите на Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл могат да си отдъхнат - децата им Арчи и Лилибет най-сетне публично са принц и принцеса. Титлите им се полагаха от момента, в който дядо им Чарлз стана крал, само че на формалния уебсайт на кралското семейство смяната беше направена едвам на 8 март.
 Принц Хари, Меган Маркъл и новината за кръщенето на Лилибет
Хари и Меган - още веднъж подценени

Защо фамилията на принца не участва на кръщенето на Лилибет

Херцозите на Съсекс обаче не престават да са неработещи членове на фамилията и като такива не им се поставя прехрана. Вместо това те обезпечават приходите си с разнообразни комерсиални задължения.

Двамата са създатели и притежатели на Archewell Productions - медийна компания, която основава разнообразни по жанр продукции. В момента тя има контракт с Netflix, където излезе и риалити сериалът им Harry & Meghan.
 Снимка 609642

Издаването на книги е различен метод, по който Меган и Хари обезпечават прехраната си. На 10 януари излезе автобиографията му Spare, която се трансформира в самобитен рекордьор по продажби на нехудожествена литература.
 Снимка 609641

През 2021 година Меган пък издаде детската брошура The Bench. Към сумите от продажбата на книгите им може да прибавим и позицията на Хари в калифорнийската компания за коучинг и психическо здраве BetterUp, пишат от Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР