Принц Хари и Меган Маркъл изглежда все още се придържат

...
Принц Хари и Меган Маркъл изглежда все още се придържат
Коментари Харесай

Срамът на Хари и Меган заради брадвата на Spotify, тъй като те все още не могат да понесат премахването от уебсайта

Принц Хари и Меган Маркъл наподобява към момента се придържат към прекратената си договорка със Spotify, защото занапред ще го отстраняват от техния уеб страница Archewell.

Херцогът и херцогинята на Съсекс подписаха извънредна договорка за 25 милиона $ (19 милиона паунда) с услугата за стрийминг, до момента в който работеха върху това да станат финансово самостоятелни, откакто се отдръпнаха от кралското семейство. Партньорството обаче беше прекъснато предишното лято, откакто те продуцираха единствено един подкаст.

Имаше горчиви последствия, като Хари и Меган бяха разказани като „ шибани измамници “ от топ изпълнителен шеф на Spotify. Бедствието наподобява не е спряло двойката да продължи да хвърля светлина върху партньорството си в Spotify.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror Съединени американски щати.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Изчислената “ поява на Хари и Меган на събитието на аления килим, защото очакванията на Холивуд бяха разрушени

В своя уеб страница двойката сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР