Принц Хари и Меган Маркъл бяха принудени да преглътнат горчив

...
Принц Хари и Меган Маркъл бяха принудени да преглътнат горчив
Коментари Харесай

Предизвикателният отговор на Меган Маркъл на рязкото падане на популярността в Обединеното кралство, тъй като Съсекс планира още турнета

Принц Хари и Меган Маркъл бяха принудени да преглътнат горчив хап предходната седмица, когато бяха включени в листата на „ най-нехаресваните звезди за 2024 година “.

Беше изтърван от „ Ranker “, уеб страница, който включва анкети за развлечения, марки, спорт, храна и просвета. Тя твърди, че е една от най-големите бази данни с отзиви, с повече от един милиард гласа, събрани от над милиони субективни гласоподаватели. И тази съответна анкета натрупа големи 493,1 хиляди гласа.

В момента Меган е преди всичко в листата, следвана надлежно от брачна половинка си Хари, Шон „ Диди “ Комбс и Опра Уинфри.

Според един специалист обаче е малко евентуално тя да бъде подчинена на данните. Говорителят на PR на Press Box Лин Карат приказва с Mirror за това по какъв начин Меган евентуално ще реагира на новината.

Позовавайки се на по-ранна анкета, където Меган също не се показа добре, експертът сподели: „ В последното изследване на YouGov оповестена при започване на май, Меган получи доста ниска оценка,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР