Принц Хари и Меган Маркъл бяха посъветвани да се откажат

...
Принц Хари и Меган Маркъл бяха посъветвани да се откажат
Коментари Харесай

Хари и Меган бяха посъветвани да се откажат от използването на кралски титли на фона на огромно възстановяване на марката

Принц Хари и Меган Маркъл бяха посъветвани да се откажат от потреблението на своите кралски трофеи, защото стартират " голямо възобновяване на марката ".

Херцогът и херцогинята на Съсекс " са били в атака за пиар сексапил " в последно време, съгласно специалист. Семейство Съсекс пуснаха новия си уеб страница по-рано тази седмица, след което двойката отлетя за Канада за празненствата One Year to Go преди Invictus Games през 2025 година И до момента в който беше във Ванкувър, принц Хари даже даде рядко телевизионно изявление с Good Morning America, като Меган се появи за малко в сегмента, където сподели единствено една дума.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати посетете The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Принц Хари към този момент има проекти да се върне в Обединеното кралство да види фамилията си след малко посещаване

Но съгласно PR гуру, в случай че двойката желае да извлече изгодите от позитивната работа, която прави, тогава би трябвало да направи едно нещо.

Говорейки с The Mirror, Лин Карат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР