Принц Хари и Меган Маркъл бавно и постепенно започват да

...
Принц Хари и Меган Маркъл бавно и постепенно започват да
Коментари Харесай

Когато Хари и Меган запретнат ръкави

Принц Хари и Меган Маркъл постепенно и последователно стартират да напущат самоизолирането и да вършат първите стъпки по новия си път в Съединени американски щати. През последните месеци двамата бяха засичани да разнасят храна на нуждаещи си и да подкрепят разнообразни благотворителни начинания.

А през вчерашния ден, 24 юни, херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха Homeboy Industries cafe and bakery в Лос Анджелис и запретнаха ръкави. В кухнята на пекарната Хари и Меган се включиха в подготовката на стотици менюта за възрастни хора от квартала и научиха повече за активността на организацията.

Двамата съблюдаваха всички хигиенични условия и носеха маски и ръкавици, а Маркъл даже и кепе. Те избраха да съчетаят облеклото си, залагайки на бели ризи, без да се тормозят дали няма да ги изцапат в кухнята, предава Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Homeboy Industries (@homeboyindustries) на Юни 24, 2020 в 10:16 PDT

Организацията показа в профила си в Instagram фотоси на известните си посетители и доброволци и им благодари за помощта. Това не е първият път, в който виждаме Меган в сходна светлина.
 Меган Маркъл, политическите й упоритости и желае ли херцогинята да стане президент
Иска ли Меган да стане президент на Съединени американски щати

Смели проекти

Още до момента в който бе част от кралския двор, тя посети Luminary Bakery в Лондон, които оказват помощ на дами в неравностойно състояние. На тях разпореди и основаването на сватбената си торта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР