Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, пожелаха

...
Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, пожелаха
Коментари Харесай

Хари и Меган говорят след диагнозата рак на принцеса Кейт

Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, пожелаха на Кейт, принцесата на Уелс, „ здраве и излекуване “ за нея и фамилията й, откакто кралската персона разкри нейната диагноза рак в петък.

„ Пожелаваме здраве и излекуване на Кейт и фамилията и се надяваме, че ще могат да го създадат уединено и в мир “, споделиха Хари и Меган в изказване, предоставено на осведомителните организации.

Кейт разгласи във видео съобщение в петък, че е открит рак след нейната коремна интервенция през януари и че е подложена на превантивна химиотерапия по съвет на нейния медицински екип.

Кейт сподели, диагнозата " пристигна като голям потрес " в известието й, което беше снимано няколко дни преди този момент в Уиндзор. Тя не посочи с какъв тип рак е диагностицирана. „ Уилям и аз вършим всичко допустимо, с цел да обработим и управляваме това персонално в името на нашето младо семейство “, сподели тя.

„ Принцесата към този момент е на път да се възвърне, откакто е почнала курс на превантивна химиотерапия в края на февруари “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР