Принц Хари и Кейт Мидълтън са на обиколка в Северна

...
Принц Хари и Кейт Мидълтън са на обиколка в Северна
Коментари Харесай

Неприятен инцидент с Кейт Мидълтън в Северна Ирландия

Принц Хари и Кейт Мидълтън са на обиколка в Северна Ирландия и не пропуснаха да разгласяват в обществените си мрежи благодарности към страната за гостоприемството. Въпреки че принцът и принцесата на Уелс не бяха признати чак толкоз топло от събралата се навалица по време на една от обиколките им.

Кейт Мидълтън стана обект на противен случай и по-точно на много гневна словесна борба, идваща от дама, застанала в тълпата.

Докато херцогинята се здрависваше с хора, пристигнали да я приветстват, получи изненадваща подигравка от една жена. Моментът е уловен и на видео:



Жената споделя следното нещо на Кейт:

" Приятно ми е да се срещнем, само че щеше да е по-добре да си стоите в личната ви страна. Ирландия принадлежи на ирландците! "

На видеото се вижда и реакцията на Кейт, която приема коментара на дамата с усмивка, само че проличава, че е леко смутена.

 кейт мидълтън принц уилям Getty

За събитието Кейт бе заложила на стилна визия в ярко синьо - риза с панделка на врата, палто в същия цвят и тъмносин панталон.

 кейт мидълтън принц уилям Getty

Като изключим този леко противен случай, Кейт и Уилям наподобява са прекарали в действителност ужасно в Северна Ирландия и фотосите от визитата им го потвърждават. Вижте ги тук:
 Забавните моменти на Кейт и Уилям в Северна Ирландия  Забавните моменти на Кейт и Уилям в Северна Ирландия  Забавните моменти на Кейт и Уилям в Северна Ирландия  Забавните моменти на Кейт и Уилям в Северна Ирландия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР