Принц Хари и Дейвид Бекъм дори не се поглеждат. Херцогът

...
Принц Хари и Дейвид Бекъм дори не се поглеждат. Херцогът
Коментари Харесай

Дори не се поглеждат! Меган скара Хари и с Бекъмови

Принц Хари и Дейвид Бекъм даже не се поглеждат. Херцогът на Съсекс беше видян преди ден да фучи по аления килим, до момента в който против него бързаха Бруклин Бекъм и Никол Пелц. Двойката даже не поздрави принца, нито пък някой от родителите им му се обади. Хари беше на футболен мач, с цел да види по какъв начин тимът на Дейвид Бекъм " Интер Маями ", ще играе против отбора на Лос Анджелис.

 

Меган и Виктория не участваха на събитието, макар че херцогинята беше оповестена като посетител.  Тя обаче реши да не идва, а отсъствието й провокира значително въпроси измежду присъстващите.

 

Според близки до двете двойки, напрежението сред Съсекс и Бекъм почнало, откакто Меган обвинила Виктория, че пуска истории за тях в пресата. " Виктория беше гневна. Двамата с Дейвид бяха извънредно подкрепящи към Меган, когато пристигна в Англия. Те са доста близки с принцовете и когато получиха покана за сватбата, доста се зарадваха, че ще могат да поддържат семейство Съсекс. Обидата пристигна малко по-късно, когато Меган реши, че не желае те да участват на сватбения й банкет. И настоя те да не бъдат канени ".

 

Дейвид и Виктория дали прошка тази засегнатост, както и фактът, че Хари даже не се обадил, с цел да благодари на футболиста, че му е оказал помощ в провеждането на игрите " Инвиктус " през 2018-а. Отношенията им обаче пропаднали, когато Меган обвинила Виктория, че популяризира детайлности за връзките им пред медиите. " Меган унищожи доста другарства през годините. Тя безусловно мина като валяк през хора, които държаха на нея и я обичаха. Нищо трайно няма в живота й, с изключение на тя самата. Не хареса по какъв начин Дейвид поддържа връзка с Хари и постави всички старания, с цел да ги скара. И съумя ", разясняват близки до двойката. И означават, че обидата очевидно не е предходна, тъй като даже децата на Бекъм не желаят да имат нищо общо със Съсекс ".

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР