Принц Хари хвърли нова бомба срещу кралското семейство, казвайки, че

...
Принц Хари хвърли нова бомба срещу кралското семейство, казвайки, че
Коментари Харесай

Принц Хари нападна брат си: Кралското семейство лъже, за да защити Уилям!

Принц Хари хвърли нова бомба против кралското семейство, казвайки, че то е повече от „ щастливо да излъже, с цел да отбрани “ принц Уилям, само че не е съумяло да се погрижи за самия него.

Това се случи в формалния филмов откъс за втората половина на документалната поредност „ Хари и Меган “ на Netflix. В идващите три епизода още веднъж ще бъдат разисквани аргументите херцозите на Съсекс за изоставен Англия, като двамата даже назовават полета, с който изхвърчат от Обединеното кралство „ полетът на свободата ”.

Меган пък споделя: „ Не бях хвърлена на вълците, вълците бяха нахранени с мен. “



В филмовия откъс двамата още веднъж настояват, че кралското семейство „ на процедура е набирало хора “, с цел да популяризират подправени истории за двойката.

„ Те бяха щастливи да излъжат, с цел да защитят брат ми, само че в никакъв случай не пожелаха да кажат истината за нас “, споделя Хари.

След това новият клип демонстрира фрагменти и фотоси на семейство Съсекс и двете им деца, Арчи, 3 и Лилибет, 1, живеещи благополучен живот в Монтесито.



„ Това ни даде късмет да създадем този дом, който постоянно сме желали “, споделя Маркъл.

„ Винаги съм се чувствал по този начин, като че ли това е борба, за която си коства да се борим “, прибавя Хари.



Премиерата на първите три епизода от документалната поредност беше на 8 декември, а вторите три ще бъдат излъчени този четвъртък, 15 декември.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР