Принц Хари е все по-недоволен, защото нещата в бизнес план

...
Принц Хари е все по-недоволен, защото нещата в бизнес план
Коментари Харесай

Близки до Хари и Меган: Те смятат, че кончината на Елизабет II е намалила популярността им

Принц Хари е все по-недоволен, тъй като нещата в бизнес проект не му се получат, а финансите на херцозите на Съсекс понижават доста с всеки минал ден.

Близки до принца, който от две години към този момент живее в Съединените американски щати, разкриха за скандална негова изцепка, обвързвана с починалата му баба – кралица Елизабет II.

 

Херцогът на Съсекс си е разрешил да насочи доста грозни обвинявания към нея и това най-вероятно ще изправи цяла Англия на нокти.

Хари упреква пандемията от ковид и гибелта на баба му за неуспеха на медийните му планове. Той твърди, че точно кончината й е повлияла на спада на известността на него и Меган.

 

„ Те считат, че са изтеглили късата съчка “, издават близки до херцозите.

 

Експертът по връзки с обществеността Едуард Корам-Деймс счита, че ползата към Хари и Меган е учреден само на свадите и никой няма потребност от тяхното „ изобретателно наличие “.

 

„ Повечето хора ги гледат просто от воайорство, тъкмо както гледат да вземем за пример „ ВИП Брадър “, споделя той и прибавя, че херцозите към този момент са изчерпали капацитета си във връзка с кавги.

 

Говори се, че книгата на Хари Spare (Резервен), която разкрива детайлности за живота му и този на кралското семейство, търпи неуспех и ползата към нея е извънредно вял.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР