Принц Хари е предупреден от кралски експерт да се отдръпне“

...
Принц Хари е предупреден от кралски експерт да се отдръпне“
Коментари Харесай

Принц Хари е предупреден да се „отдръпне“ от крал Чарлз, докато кралското семейство се справя с диагнозата рак

Принц Хари е предизвестен от кралски специалист да се „ отдръпне “ от крал Чарлз, до момента в който кралското семейство се оправя с последствията от вести за рак на монарха.

75-годишният монарх осведоми най-малкия си наследник за диагнозата си в персонално телефонно позвъняване и единствено часове по-късно той се качи на нощен полет до Лондон от Лос Анджелис в безумен опит да бъде до от страна на татко си. Диагнозата на Чарлз пристигна след планувана интервенция на уголемена простата и до момента в който Бъкингамският замък отхвърли да разкрие какъв тип рак има Чарлз, беше доказано, че кралят е подложен на лекуване.

Чарлз беше разчувстван от решимостта на Хари да го види след диагнозата рак, само че един кралски коментатор се нахвърли върху херцога на Съсекс и съобщи, че пътуването му през половината свят е предизвикало повече стрес на татко му. „ Стресът от импулсивното държание на принц Хари не може да е оказал помощ на здравето на краля. Той обича сина си, само че в никакъв случай не знае какво ще прави по-късно “, изясни Ингрид Сюард, основен редактор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР