Принц Хари е оставил най-страшните си спомени извън мемоарите си

...
Принц Хари е оставил най-страшните си спомени извън мемоарите си
Коментари Харесай

Принц Хари: Най-страшните ми спомени не са в книгата ми

Принц Хари е оставил най-страшните си мемоари отвън записките си в разкрития за фамилията, като е сподели, че не желае " светът да знае, тъй като не мисля, че в миналото ще ми простят ".

Принц Хари съобщи пред Дейли телеграф, че има задоволително материал, с цел да напише още една книга, отдадена най-много на връзките му с брат му принц Уилям и татко му крал Чарлз III, като мненията му евентуално ще разтревожат още повече кралското семейство.

" Първата чернова беше друга. Беше 800 страници, а в този момент е сведена до 400 страници ", сподели той за книгата си " Резервен ".

 Принц Хари: Най-страшните си мемоари не са в книгата ми

" Можеха да бъдат две книги, да го кажа по този начин. И най-трудното беше да извадя някои неща. Има някои неща, които са се случили, изключително сред мен и брат ми, а ненапълно и сред мен и татко ми, за които просто не желая светът да знае. Защото не мисля, че те в миналото ще ми простят ", добави той.

Непокорният принц съобщи, че медиите имат " тонове нечистотия за моето семейство ", само че че " я замитат под килима поради пикантни истории за някой различен ".

След месеци на очакване и всеобхватна рекламна акция книгата на Хари " Резервен " беше пусната в продажба във вторник, а кралските доближени отвърнаха на изгарящите му разкрития.

Кралското семейство резервира безмълвие, до момента в който се трупаха мъчителни детайлности от книгата и серия от телевизионни изявленията преди публикуването ѝ.

В " Резервен " Хари показва 74-годишния си татко като прочувствено сакат, жертва на нечовечен тормоз в детството.

Но измежду многото несъгласия в книгата Хари разказва актуалният крал и като грижлив татко, който избира мощен френски афтършейв и прави стойки на глава по долни дрехи, с цел да облекчи болките в гърба, провокирани от играта на поло.

В изявлението си за " Телеграф " Хари съобщи, че изрича обществено недоволството си не с цел да " срине " кралското семейство, а тъй като има " отговорност " да го реформира, с цел да отбрани децата и на принц Уилям.

Уилям, сподели той, " ми даде ясно да схвана, че неговите деца не са моя отговорност ".

Книгата излиза на фона на шестчасовия документален сериал на Netflix " Хари и Меган ".

 Принц Хари: Най-страшните си мемоари не са в книгата ми

Проучване на YouGov от понеделник сподели, че 64% от британците към този момент имат негативно мнение за в миналото известния принц - най-ниският му рейтинг в историята - и че Меган също получава слаби оценки.

Според " Ню Йорк Таймс " те могат да изопнат и публичния интерес към родината на Меган.

" Дори в Съединените щати, които имат уязвимост към кралските особи в заточение и като цяло са по-толерантни от Англия към изкупителните истории за превъзмогване на контузии и фамилни дисфункции, има чувство, че има прекалено много разкрития, които обществото не може да понесе ", написа някогашният сътрудник на вестника в Лондон Сара Лайъл.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР