Принц Хари е изправен пред сметка от около £1 милион,

...
Принц Хари е изправен пред сметка от около £1 милион,
Коментари Харесай

Принц Хари е изправен пред сметка от £1 милион, след като загуби битката във Върховния съд за полицейска защита

Принц Хари е изправен пред сметка от към £1 милион, откакто му беше казано да възвърне данъкоплатците, изгубили борбата с Министерството на вътрешните работи за намаление на сигурността му.

Херцогът на Съсекс беше наказан от Върховния съд да заплати 90% от правосъдните разноски на Министерството на вътрешните работи за отбрана на оспорването му за смяна на равнището му на полицейска отбрана, когато посещава Обединеното кралство. Той предприе правосъдни дейности против Министерството на вътрешните работи поради решението от февруари 2020 година на Изпълнителния комитет за отбрана на роялти и публични фигури (Ravec), че той би трябвало да получи друга степен на отбрана, финансирана от данъкоплатците, когато е в страната.

Решението на Равек пристигна вследствие на смяна в „ статута “ на херцога, откакто той престана да бъде „ работещ член на кралското семейство на цялостен работен ден “, беше казано на арбитър. В решение от февруари пенсионираният арбитър от Върховния съд сър Питър Лейн отх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР