Принц Хари е готов да обсъди здравето на баща си

...
Принц Хари е готов да обсъди здравето на баща си
Коментари Харесай

Как да гледате интервюто на принц Хари в Good Morning America, докато той говори за крал Чарлз

Принц Хари е подготвен да разиска здравето на татко си в ново общо изявление с Good Morning America и кралските почитатели са нетърпеливи да гледат предаването, което ще бъде излъчено през днешния ден.

Това е първият път, когато херцогът на Съсекс е интервюиран, откогато крал Чарлз беше диагностициран с рак и Хари пътува до Обединеното кралство, с цел да го види. В чата с водещия на GMA Уил Рийв, Хари ще приказва и за живота си с Меган Маркъл, както и за Invictus Games.

В филмов откъс на предаването, споделено от GMA нощес, повествовател сподели: „ Утре сутринта извънредно за GMA, принц Хари, напълно новото изявление за живота му през днешния ден с Меган, по какъв начин татко му Кинг се занимава със своята пристрастеност - да поддържа ранени воини. Утре в Good Morning America. " Интервюто би трябвало да бъде излъчено в Съединени американски щати в 7 сутринта източно време - което е обяд в Обединеното кралство.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Принц Хари подценява съвета да се „ държи добре “ в Канада, до момента в който още веднъж приказва за кралското семейство

Ще бъде в предаването Good Mo...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР