Принц Хари е бил забелязан да бърше очите си, когато

...
Принц Хари е бил забелязан да бърше очите си, когато
Коментари Харесай

Принц Хари може да поиска извинение от кралското семейство.Плъзна слух,че с Меган живеят разделени

Принц Хари е бил видян да бърше очите си, когато се е прибирал в дома си в Монтесито след късата аудиенция в родната Англия. Затова някои източници разясняват, че е прекомерно евентуално да се е просълзил, написа Дир.бг.

Хари и Меган Маркъл не са били в положително въодушевление на летището в Санта Барбара по време на прибирането си вкъщи. А повода за това може да се крие в леденото посрещане от страна на кралицата, Уилям, Кейт и принц Чарлз. Според някои източници, Хари не бил благополучен от обстоятелството, че е заставен да стои на задния балкон, а роднините му не са почели рождения ден на дъщеричката му Лилибет, написа " Експрес ".

" Daily Mirror " оповестява, че експерти по четене на устни са разкрили, че по време на благодарствената работа за Нейно Величество в катедралата " Сейнт Пол ", Меган тихичко му е шепнела: " Всичко ще бъде наред ".

Кралският специалист Ингрид Сюард изяснява, че местата в " Сейнт Пол " са били по този начин избрани, че да се избегне възможната среща на Хари и Уилям - лице в лице. Ингрид сподели пред " Fabulous ": " Извинението беше, че херцозите на Съсекс към този момент не са публично членове на семейството и трябваше да заемат безусловно задните места ". От друга страна от двореца не желали да има фотоси, които да разкрият възможна омраза и неприятно отношение сред братята.

Двойките бяха от противоположните страни в катедралата - до момента в който Кейт и Уилям седяха на първия ред с принц Чарлз и Камила, Хари и Меган бяха до братовчедките си принцесите Юджийн и Беатрис и съпрузите им Джак Бруксбанк и Едоардо Мапели Моци. Кралският специалист Ричард Кей твърди, че подредбата на местата демонстрира " обществената действителност " на плъзгането на Хари надолу по кралския ред, и по този начин " същинските звезди на шоуто " били Чарлз, Уилям и Кейт.

Хари и Меган поканиха Уилям, Кейт и трите им деца да се причислят към тях за празненството за рождения ден на Лилибет във " Фрогмор Хаус ", в Уиндзор, в опит да оставят драмата зад тила си. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж обаче отхвърлиха. Хари и Меган напуснаха Лондон, без да прекарат никакво независимо време с Уилям и брачната половинка му - нито пък децата им, Арчи и Лили, се видяха с братовчедите си, оповестява " Page Six ".

Вчера пък някои медии написаха, че Хари и Меган живеят разграничени от известно време, само че крият този факт, с цел да не разочароват хората, които им симпатизират. Все отново те напуснаха Англия като едно " идеално семейство ". Други пък настояват, че Меган към този момент е посочила същинския си темперамент и се е държала неприятно с Хари по време на платинения празник, поради което той не могъл да преглътне и неприятното отношение от страна на фамилията си.

Разбира се, това са единствено догатки. Любопитен е фактът, че в формалната страничка на двойката в Инстаграм липсват фотоси от платинения празник на кралицата...

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР