Принц Хари днес предприе още една неочаквана атака срещу съпругата

...
Принц Хари днес предприе още една неочаквана атака срещу съпругата
Коментари Харесай

Нов ден, ново шокиращо разкритие от принц Хари: Камила е опасна злодейка

Принц Хари през днешния ден предприе още една непредвидена офанзива против брачната половинка на крал Чарлз Камила, като я назова „ рискова “ и „ злодейка “.

38-годишният херцог на Съсекс се прицели в брачната половинка на татко си, в границите на ново изявление с водещия на 60 минути на CBS News Андерсън Купър, който разпита Хари за няколко шокиращи изказвания, които той направи за Камила на страниците на книгата си Spare.



Позовавайки се на изявление от 1995 година, в което майка му, принцеса Даяна, назовава Камила „ третия човек в брака ѝ “, Хари споделя, че това самопризнание е трансформирало сегашната кралица консорт в „ изверг “, добавяйки: „ Тя имаше потребност да оправдава имиджа си “.

В книгата си Хари разкрива, че той и Уилям " умолявали " татко си да не се дами за Камила, а точно това предпочитание да промени обществения си облик я е направило " рискова ".

Той упреква мащехата си, че „ търгува информация “ с пресата в опит медиите да напишат повече позитивни истории за нея, преди сензационно да допусна, че нейните „ връзки “ с медиите ще завършат с „ хора или тела, оставени на улицата “.



„ [Нейната потребност да възвърне имиджа си] я направи рискова заради връзките, които тя създаваше в английската преса “, сподели той на Купър.

„ И имаше намерено предпочитание и от двете страни за търговия с информация. И със фамилията, построено върху подчиненост, и с нея, по пътя към това да бъде кралица консорт, щеше да има хора или тела, оставени на улицата ” - добави принцът.

Интервюто на принцеса Даяна с Мартин Башир от BBC през 1995 година бележи първия път, в който тя обществено разяснява изказванията, че Чарлз и Камила са имали спекулация по време на брака ѝ с тогавашния принц на Уелс.

По това време тя сензационно сподели на Башир: „ Бяхме трима в този брак, тъй че беше малко пренаселено “.



По време на изявлението Хари сподели още, че и той, и Уилям не считали, че е „ належащо “ Чарлз да се ожени за Камила, като сподели на Купър: „ Не смятахме, че е належащо. Мислехме, че това ще аргументи повече щета, в сравнение с изгода и че в случай че той в този момент е със своя човек, това сигурно е задоволително. Защо да отивате толкоз надалеч, когато не е наложително да го прави?

„ Искахме той да бъде благополучен. И видяхме какъв брой благополучен беше с нея. Така че по това време беше окей. ” - разкри Хари.



Интервюто с Андерсън Купър бе излъчено едвам един час след излъчването на друго скандално изявление на принц Хари - този път с тв водещия Том Брадби.

Ето и най-интересните изказвания, които херцогът на Съсекс направи пред английския водещ:

- Хари твърди, че „ не е бил поканен “ в самолета, който фамилията му взело до Балморал, откакто научило, че кралицата е се усеща зле.

- Признава, че е гледал видеоклипове на майка си Даяна и е „ преглеждал спомените ѝ “ в опит да се разплаче, след нейната гибел.

- Казва, че брат му, принц Уилям, в началото отказвал да повярва, че Даяна в действителност е мъртва и че и двамата вярвали, че тя „ ще ни се обади и ние ще отидем при нея “.

- Разкрива, че е приемал психеделични медикаменти като аяуаска и псилоцибин като „ пробни лекувания “ и споделя, че те „ почистиха... нещастието на загубата “ за него.

- Вярва, че психеделиците могат да „ работят като лекарство “ за тези, които „ страдат от голямо огромна загуба, тъга или контузия “.

- Предполага, че той и Меган в никакъв случай няма да се откажат от купите си, тъй като „ каква разлика би имало “, в случай че го създадат?

- Защитава решението си да изрази недоволствата си против фамилията си толкоз обществено, като допуска, че обществените офанзиви са единственият „ език, който те може би схващат “.

- Признава, че не е приказвал с брат си или татко си „ от известно време “.



 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР