Принц Хари днес оправда фактът, че е разкрил военната тайна

...
Принц Хари днес оправда фактът, че е разкрил военната тайна
Коментари Харесай

Хари проговори за талибаните, които е убил: Направих го за собственото си изцеление

Принц Хари през днешния ден оправда фактът, че е разкрил военната загадка по отношение на това, че е умъртвил 25 талибани, за което беше мощно неодобрен.

Днес излезе следващото изявление, което херцогът на Съсекс даде във връзка излизането на бомбастичната му автобиография със заглавие Spare. Този път червенокосият принц разкри още от тайните на кралското семейство пред сп. People.
                             

Херцогът на Съсекс твърди в записките си, че е умъртвил 25 противников бойци в Афганистан – наричайки жертвите си „ шахматни фигури “, а не хора. Хари сподели пред People, че приказва намерено за времето си в Афганистан – и за убийството на бунтовници – „ за моето лично лечебно пътешестване “ и „ с вярата, че то ще помогне на другите “.



Интервюто беше оповестено този следобяд, като потребителите на обществените медии означиха, че фотографията от корицата на Хари е много фотошопирана. Според тях дизайнерите на списанието са изсветлили очите на принца и даже са сгъстили косата му.



На фотосите Хари носи наниз от черна кожена шнур. Някои от по-наблюдателните почитатели на херцога настояват, че той е еднакъв с този, който той споделя, че е бил разкъсан от брат му Уилям в хипотетична физическа битка сред двамата в двореца Кенсингтън по време на спор за „ сложното “ държание на Меган през 2019 г.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР