Принц Хари беше забелязан да се прибира у дома при

...
Принц Хари беше забелязан да се прибира у дома при
Коментари Харесай

Принц Хари беше забелязан да се прибира вкъщи при Меган Маркъл след кратко посещение при болния от рак крал Чарлз

Принц Хари беше видян да се прибира вкъщи при Меган Маркъл в четвъртък, откакто пътува самичък, с цел да посети болния си от рак татко, крал Чарлз, съгласно към фотоси, получени от The Post.

Херцогът на Съсекс, който предприе пътуването без Маркъл, 42, беше забелязан да влиза в лондонското летище Хийтроу, облечен в сини дънки, общоприета бяла тениска и черно сако.

39-годишната отчуждена кралска персона дойде в Обединеното кралство към 14 часа. локално време и продължи да се среща с Негово Величество, 75, единствено за 45 минути, преди да се върне в хотела в Лондон, където съгласно известията е отседнал.

Според някогашния кралски иконом Грант Харолд, решението на Маркъл да не се събира със брачна половинка си е било двойно: тя е почувствала, че това е нещо, което той би трябвало да направи, и е съумяла да остане с двете им деца.

„ Меган взе решение, че е най-добре да си остане у дома с децата и може би счита, че това е нещо, което Хари би трябвало да направи самичък “, сподели Харолд пред The ​​Po...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР