Принц Хари беше принуден да чака пет години повече, отколкото

...
Принц Хари беше принуден да чака пет години повече, отколкото
Коментари Харесай

Принц Хари беше принуден да чака 5 години повече, отколкото Даяна искаше, когато завещанието й беше променено

Принц Хари беше заставен да чака пет години повече, в сравнение с майка му принцеса Даяна искаше да получи това, което му беше оставила в наследството.

Херцогът на Съсекс беше единствено на 12 години, когато автомобилна злополука в Париж умъртви майка му през 1997 година и известно време преди животът й да бъде трагично пресечен, тя беше написала няколко от последните си стремежи. Това включва какво би трябвало да бъде харизано на синовете й при положение на нейната гибел и по кое време.

Принцесата имаше специфични предмети, заделени за синовете си - и един от тях по-късно беше употребен от Уилям, с цел да предложи брак на Кейт. Хари също беше включен в истинския документ, който беше подписан от Даяна на 1 юни 1993 година и по-късно променен през 1996 година година преди случая, който също умъртви приятеля й Доди Файед.

Франсис Рут Шанд Кид и сестрата лейди Елизабет Сара Лавиния Маккоркудейл бяха посочени като съизпълнители и попечители на нейното имущество. В наследството си тя изиска съвсем цялото й имуществ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР