Принц Хари беше критикуван в социалните медии за някои коментари,

...
Принц Хари беше критикуван в социалните медии за някои коментари,
Коментари Харесай

Принц Хари беше критикуван за „ужасяващ“ коментар за „свекърите“ на фона на разрива със семейството на Меган Маркъл

Принц Хари беше подложен на критика в обществените медии за някои мнения, които направи в Нигерия, откакто той и брачната половинка му Меган Маркъл бяха поканени в постройката на държавното управление на щата Лагос в неделя.

Посещението на двойката се смяташе за сполучливо и Меган беше разказана като „ новата принцеса на Нигерия “, откакто тя приказва с локалните за резултатите от ДНК тест, който разкри, че е 43 % нигерийка. Докато е в страната, тя е почитана като Ада Мази, купа за почитание, означаваща „ щерка на благородник “, като достойнството е на Древното кралство Арочукву.

Тримата крале, Негово високопреосвещенство Еберечукву Оджи, Езе Аро от Древното кралство Арочукву, Игуе Алфред Ачебе, Оби от Онитша и Великият Олу от Кралство Уори, всички взеха присъединяване в специфичната гала. 39-годишният Хари изнесе тирада на събитието и се обърна към събралите се като към „ свекърите си “.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Скандалът с Арчеуел на принц Хари и Меган Маркъл – призрачен сън за набиране на средства за инспекция, изг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР