Принц Филип, съпругът на кралица Елизабет Втора, днес ще участва

...
Принц Филип, съпругът на кралица Елизабет Втора, днес ще участва
Коментари Харесай

Принц Филип с последния си самостоятелен обществен ангажимент

Принц Филип, брачният партньор на кралица Елизабет Втора, през днешния ден ще взе участие в последния си формален независим публичен ангажимент след над 22 000 сходни негови уговорката, оповести Бъкингамският замък, представен от Франс прес и ДАРИК.

" С това ще завърши програмата от самостоятелни обществени задължения на херцога на Единбург - съобщи говорителка на двореца. „ Принц Филип обаче ще може понякога да взе участие в публични задължения дружно с кралицата. " Това значи, че той няма да се отдръпна изцяло от публичния живот и ще продължи от време на време да съпровожда кралицата в нейните задължения.

За последния си самостоятелен публичен ангажимент принц Филип, който е служил в кралския флот през Втората международна война, ще одобри церемониал на английския ВМФ в Бъкингамския замък.

Оттеглянето му от публичните задължения бе оповестено през месец май, един месец преди 96-ия му рожден ден - 10 юни.

От двореца разясниха, че това няма нищо общо със здравословното му положение, откакто кралицата и брачният партньор й анулираха присъединяване си в редица събития към Коледа предходната година заради простуда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР