Принц Филип не успял да види на живо новите си

Принц Филип не успял да види на живо новите си ...

Принц Филип не успял да види новите си правнуци


Принц Филип не успял да види на живо новите си правнуци. Заради влошеното му здраве, а и заради това, че принцеса Юджийн и Зара Тиндъл родиха съвсем наскоро, той така и не се срещнал с тях преди да почине.
Двете братовчедки станаха майки на момченца и почетоха херцога на Единбург, като кръстиха децата си на него. Единият носи имената Август Филип Хоук Бруксбанк, а другият – Лукас Филип Тиндъл.
През годините съпругът на Елизабет Втора често е напътствал по-млади членове на семейството и най-вероятно, ако имаше тази възможност, то би дал добри съвети на двете момченца. Принцеса Юджийн и Август

Внучката на английската кралица се венча през октомври 2018 г., като през февруари 2020-а стана майка за първи път. Тогава дядо ѝ прекара известно време в лондонската болница „Сейнт Бартоломю“, където му бе направена сърдечна операция.
Разказвайки за отношенията си с принц Филип пред ITV, Юджийн го описва като опората на семейството.

Източник: БГНЕС
„Мисля, че дядо е невероятен. Той наистина е силен и верен на принципите си“, казва тя в документален филм за семейството през 2016-а, като изтъква колко важна роля има той за баба ѝ и всички останали в кралския двор.
Макар да не успя да се запознае със сина ѝ, принц Филип присъства на нейната сватба, както и на сестра ѝ Беатрис, като последната се смята за малкото му публични изяви по време на пандемията миналата година.
принц Филип,
БГНЕС Зара Тиндъл и Лукас
Момченцето е последното бебе, проплакало в семейството на Елизабет Втора. То няма още месец, раждайки се на 24 март.
Синът на Зара и съпругът ѝ Майк Тиндъл (бивш ръгбист), е Второто му име е Филип, като то има две по-големи сестри – Миа и Лана.
След близо месец престой в болницата, покойният съпруг на Нейно Величество се разведрил от факта, че още едно дете е кръстено на него.
Принц Филип ще бъде погребан на 17 април, като поклонението ще бъде в катедралата „Сейнт Джордж“ в замъка Уиндзор. Преди да издъхне, той пожелал то да бъде в тесен семеен кръг. Освен това, заради ограничителните мерки, на церемонията ще присъстват само 30 души, сред които неговите деца, внуци и други близки.

Източник: tialoto.bg