Принц Джордж, вторият в линията на наследство на британския трон

...
Принц Джордж, вторият в линията на наследство на британския трон
Коментари Харесай

Принц Джордж ще е почетен паж на коронацията на дядо си

Принц Джордж, вторият в линията на завещание на английския престол и внук на крал Чарлз III ще бъде негов почетен паж по време на церемонията по коронясването му на 6 май, оповестиха родителите му Уилям и Кейт.

Това е историческа церемониална позиция, която се употребява единствено при държавни церемонии, оповестяват от " 24 часа ".

10-годишният Джордж ще е и най-младият от почетните пажове на краля на коронацията. Вторият е 13-годишният Никълъс Баркли, внук на Сара Тротън, една от компаньонките на кралица Камила и нейна дългогодишна другарка. На 13 е и третият почетен паж лорд Оливър Чолмондели, наследник на маркиза на Чолмондели и топмоделът Роуз. Неговият татко неотдавна получи купата Кралски лорд в очакване, която е една от най-важните в двореца. И посленият ще е 12-годишният Ралф Толемах, наследник на английския банкер и благородник Едуард Толемах. Ралф е кръщелник на Чарлз ІІІ и почетен паж на починалата му майка Елизабет ІІ.

Четиримата почетни пажове на кралицата-консорт Камила идват от нейното семейство. Трима от тях - Гъс и Луис Лорес и Фреди Паркър Боулс са нейни внуци и са на 13 години. Четвъртият е 10-годишният Артър Елиот, който е неин пралеменик и наследник на някогашния водач на консерваторите Бен Елиът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР