Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са в традиционната

...
Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са в традиционната
Коментари Харесай

Кой прекъсна почивката на принц Уилям

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са в обичайна почивка в средата на образователния период. Това се оказа превъзходен мотив и родителите им да се възползват от отмора след натоварените си последни седмици.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън без задължения през цялата седмица
Защо изчезнаха Уилям и Кейт

Причината е фамилна

Принцът и принцесата на Уелс останаха вкъщи и нямаха планувани кралски задължения чак до началото на ноември. Оказа се обаче, че няма по какъв начин изцяло да се изолират от протичащото се по света.

Принц Уилям прекъсна ваканцията си, с цел да организира видео диалог с канадските пожарникари, които се борят с пожарите, които бушуват на разнообразни места в страната, оповестяват Hello. Подробности са онлайн срещата обаче няма.

Канада се бори с най-мащабните пожари в историята си - през 2023 година те покриват 45.7 милиона акра земя, което е към два пъти и половина повече от предходните рекордни пожари в страната през 1995 година Те заплашват скотски и растителни типове, имуществото и сигурността на хората, и са причина за голямо количество парникови газове, пишат Axios.
 Снимка 635837

са имали две визити в Канада към момента като херцози на Кембридж. Първото е малко след сватбата им през 2011 година, а второто през 2016 година, когато са съпроводени от принц Джордж и принцеса Шарлот.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР