Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи озаряват всяка снимка,

...
Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи озаряват всяка снимка,
Коментари Харесай

Кралски фотограф с разкрития за децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън 

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи озаряват всяка фотография, на която участват, само че снимането на съвършения кадър може да е много изтощителна игра на самообладание.

Фотографът Артър Едуардс следи кралските особи в продължение на 45 години, присъствайки на повече от 200 фамилни обиколки в над 120 страни по света, снима седем сватби, пет погребения и седем раждания на кралски наследници.

Сега той се приготвя за издаването на книгата си " Моят живот като фотограф на кралското семейство " и приказва за триковете, които ползва, когато би трябвало да снима трите деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

" Ключът е самообладание. Трябва да бъдеш толерантен, тъй като те вършат нещо, а ти би трябвало да си подготвен, с цел да го заснемеш. С кралицата е безусловно същото. Знаеш, че все в миналото ще ти се усмихне, само че би трябвало да си толерантен ", споделя 82-годишният Едуардс, съобщи Стандарт. 

Той поема сложната задача да следва стъпките на 9-годишния Джордж, 7-годишната Шарлот и 4-годишния Луи, когато тримата се появяват на значими събития дружно с родителите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР