Принц Джордж може да стане първа историческа кралска особа с

...
Принц Джордж може да стане първа историческа кралска особа с
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън може да стане първа историческа кралска особа с мащабно бъдещо преместване на принц Джордж

Принц Джордж може да стане първа историческа кралска персона с бъдещо пренасяне с помощта на майка си, принцесата на Уелс.

Вторият по ред на трона може да е единствено на 10, само че вниманието към този момент е ориентирано към това кое учебно заведение може да посещава, когато е младеж. Спекулациите бяха необятно публикувани, че той ще последва стъпките на татко си принц Уилям и ще се запише в Итън Колидж. Въпреки това беше обявено, че Кейт е била забелязана в колежа си Алма матер Марлборо два пъти през последните няколко месеца и е била забелязана да обикаля учебното заведение в Уилтшър дружно с Джордж и Уилям по-рано този месец - което провокира още повече спекулации.

И в случай че Джордж се запише в Марлборо, това ще го накара да стане първият предстоящ крал, приключил наложителното си обучение във всички взаимни образователни заведения, защото Марлборо приема както девойки, по този начин и момчета. Досега Джордж е посещавал Thomas's Battersea, което е за момчета и девойки, както и настоящето му взаимно учебно заведение Lambrook.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР