Принц Джордж може да се окаже, че ще бъде преподаван

...
Принц Джордж може да се окаже, че ще бъде преподаван
Коментари Харесай

Принц Джордж може да се събере отново със стария учител на майка си Кейт, ако отиде в съвместно училище за £47 000

Принц Джордж може да се окаже, че ще бъде преподаван от някогашния преподавател на майка си, защото се усилват спекулациите в кое учебно заведение ще отиде идващ.

Въпреки че дълго време се смяташе, че 10-годишното дете в последна сметка ще отиде в Итън като татко си, в този момент това е обгърнато в подозрения след скорошно посещаване в алма матер на майка му. Въпреки че фамилията на Уелс беше забелязано на екскурзия до държавното учебно заведение за момчета по-рано тази година - известно с ученици, в това число Джордж Оруел, Борис Джонсън и несъмнено принц Уилям - те бяха видяни в последно време да преглеждат Marlborough College.

За разлика от Итън, учебното заведение за £47 000 на година в Уилтшър образова както момчета, по този начин и девойки и се споделя, че принцеса Кейт мощно има вяра в взаимното образование. Ако най-голямото кралско дете отиде, то ще бъде под надзора на директорката Луиз Моелвин-Хюз – остарялата учителка на Кейт по латински, която я е преподавала, когато е учила за GCSE.

53-годишната учителка по латинс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР