Принц Чарлз вече е излязъл от самоизолация и се намира

...
Принц Чарлз вече е излязъл от самоизолация и се намира
Коментари Харесай

Принц Чарлз е излязъл от самоизолацията заради COVID-19 и се чувства добре

Принц Чарлз към този момент е излязъл от самоизолация и се намира в положително здраве, откакто беше тестван позитивно за новия ковид.

Днес представител на кралското семейство разгласява актуализация по отношение на здравословното положение на 71-годишния принц, казвайки: " Кларънс Хаус удостовери през днешния ден, че откакто се е съветвал със своя доктор, принцът на Уелс към този момент е излязъл от самоизолация "
И принц Чарлз ръкопляска в поддръжка на медиците Внуците му - Джордж, Шарлот и Луи, също участваха в акцията
Принц Чарлз прекара в самоизолация общо седем дни и в този момент към този момент е в положително здраве и работи съгласно актуалните държавни и медицински ограничавания, които се ползват в цялата страна.
Принц Чарлз с ковид: Как болестта стигна британската корона? Новината бе потрес за доста британци
Съпругата му - херцогинята на Корнуол, продължава да остава в самоизолация съгласно напътствията на държавното управление - пациентите със признаци на COVID-19 би трябвало да се самоизолират в продължение на седем дни, до момента в който членовете на фамилията без признаци би трябвало да създадат това в продължение на 14 дни.
Британският принц Чарлз е с ковид Жена му Камила Паркър Боулс също е тествана
Миналата седмица Кларънс Хаус удостовери, че принцът на Уелс се е самоизолирал в дома си в Шотландия, откакто прояви леки признаци на заболяването.

72-годишната Камила Паркър-Боулс, която не се разболя от ковид, също е отседнала в резиденцията, само че настрана от принц Чарлз.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 354 8 8 15 Света 739367 17008 35016 156402 Заразени* Нови Починали България 354 8 8 Света 739367 17008 35016
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР