Принц Чарлз, придружен от съпругата си, херцогинята на Корнуол Камила,

...
Принц Чарлз, придружен от съпругата си, херцогинята на Корнуол Камила,
Коментари Харесай

В сърцето на Хавана: Принц Чарлз откри статуя на Шекспир и се разходи из Куба

Принц Чарлз , съпроводен от брачната половинка си, херцогинята на Корнуол Камила , се разноски из актуализирания център в колониален жанр на Хавана в границите на историческото си посещаване в Куба, оповестиха Ройтерс и Франс прес.
Crowds in Old Havana
— Rebecca English (@RE_DailyMail) Заобиколени от навалица от любопитни локални поданици и туристи, английският престолонаследник и брачната половинка му се разходиха из центъра на кубинската столица, съпроводени от градския историк Еусебио Леал , и откриха скулптура на британския драматург Уилям Шекспир на улица " Меркадерес ".

Принц Чарлз, носещ слънчеви очила , с цел да се защищити от жаркото карибско слънце , посети боксова школа и балетния център на танцьора Карлос Акоста, разгласен неотдавна за шеф на Кралския балет на Бирмингам.
 
During a visit to the Rafael Trejo Boxing Gym, The Prince of Wales meets boxers and watches a training session.

Cuban boxers are among the most successful in the world and the country currently holds the World Series Boxing title.
— Clarence House (@ClarenceHouse)
Британският престолонаследник влезе и в частна бръснарница , където приседна на древен стол и се диалози със собственичката. " Нямах визия, че един принц може да бъде толкоз земен и ще избере да посети сходно непретенциозно място, където да приседне и беседва ", показа 58-годишната частничка Хосефина Ернандес. Принц Чарлз обаче е отказал препоръчаната му подстрижка , защото неотдавна е оформил прическата си.

По време на разходката кралската двойка поспря на няколко места , с цел да послуша обичайната кубинска музика .
 
We heard a lot of Guantanamera today!
— Rebecca English (@RE_DailyMail)
Британският престолонаследник посети и работилница , в която младежи овладяват реставрационни техники, нужни за поддръжката на учредената през 1519 година Хавана.-->

Столицата на Куба за малко е била английска територия през 1762 година, преди Англия да реши да я замени с испанците против Флорида, напомня Франс прес.
 
The workshops are open to all generations and promotes social inclusion and equality.
— Clarence House (@ClarenceHouse)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР