Принц Чарлз, наследник на британската корона, отдаде почит на принц

...
Принц Чарлз, наследник на британската корона, отдаде почит на принц
Коментари Харесай

Принц Чарлз: Скъпият ми татко ще ни липсва безкрайно

Принц Чарлз, правоприемник на английската корона, отдаде респект на принц Филип, който умря в петък. Принцът заявя, че " скъпият баща " ще ми " липсва извънредно доста " и възхвали неговата " забележителна и всеотдайна работа " в името на страната.

" Както можете да си визиите, моят татко ще ни липсва извънредно доста на мен и моето семейство ", сподели принцът в изказване по малкия екран. Той благодари на обществеността за поддръжката " в този доста печален миг ", заяви Агенция Франс Прес, представена от dnes.bg.

" Баща ми, допускам, че през последните 70 години е дал най-забележителната, всеотдайна работа на кралицата, на фамилията ми, на страната, а също и на цялата Общност ", сподели Чарлз.

" И както можете да си визиите, татко ни липсва извънредно доста на мен и на фамилията ми. Той беше доста обичана и ценена фигура и с изключение на всичко друго, мога да си показва, че ще бъде толкоз надълбоко разчувстван от броя на хората тук и на всички места по света, които също споделят нашите загуба и тъга ", декларира той.

" И скъпият ми баща беше доста специфичен човек, който мисля, че на първо място би бил учуден от реакцията и трогателните думи, които се споделят за него. От тази позиция ние, моето семейство, сме надълбоко признателни за всичко това ", сподели още принц Чарлз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР