Принц Чарлз и синът му Уилям обмислят да върнат принц

...
Принц Чарлз и синът му Уилям обмислят да върнат принц
Коментари Харесай

Крайно обезпокоени: Кралското семейство с извънредна оферта за Меган и Хари

Принц Чарлз и синът му Уилям обмислят да върнат принц Хари и жена му Меган Маркъл назад във Англия, оповестява The Times, базирайки се на свои източници.

Бащата на Хари и брат му означават, че кралското семейство е готово да даде на херцозите на Съсекс удобни условия за живот във Англия, където няма да бъдат притеснявани от фоторепортери.

„ В двореца са извънредно обезпокоени за ориста на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл”, отбелязва източник на изданието, доближен до знатното семейство. „ Те обмислят проект за деяние при положение, че двойката пожелае да се върне назад”, прибавя той.

Към момента херцозите живеят в Канада във вилата Mille Fleurs, чиято стойност възлиза на 14 млн. канадски $. По данни на The Times, там двойката непрестанно е в полезрението на фоторепортерите. Журналисти даже са създали опит скрито да снимат Хари и Меган в дома им, употребявайки обектив с огромен зум.

Припомняме, че на 8 януари Хари и Меган оповестиха, че се отхвърлят от кралските си привилегии и осъществяването на отговорностите си като членове на кралското семейство. Те прибавиха, че в бъдеще считат да станат финансово самостоятелни.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР