Принц Андрю трябва да даде показания под клетва за ролята

...
Принц Андрю трябва да даде показания под клетва за ролята
Коментари Харесай

Призив принц Андрю да свидетелства под клетва за скандала с Джефри Епстийн

Принц Андрю би трябвало да даде показания под клетва за ролята си в абсурда със злоупотребите на Джефри Епстийн, с цел да бъде застрашен от затвор, при положение, че излъже, съобщи юрист на няколко от жертвите на Епстийн, заяви „ Гардиън “.

 

В тях се показва за другарството на Епстийн с Бил Клинтън и принц Андрю

 

На фона на засилващите се апели за полицейско следствие на обвиняванията в полово принуждение против кралското семейство, Спенсър Кувин, юрист от Флорида, уточни, че херцогът на Йорк " би трябвало да отговори за това, което в този момент става ясно " и би трябвало да даде показанията си с " всички атрибути на закона ", тъй че да бъде правно длъжен да каже истината.

 

В тях се показва за другарството на Епстийн с Бил Клинтън и принц Андрю

„ Знам, че Андрю е дал изявление пред обществеността и медиите. Това беше пагубно изявление, което се разви извънредно за него, само че той би трябвало да отговори за това, което в този момент става ясно, както и за ролята си във всичко това. Той би трябвало да го направи не в телевизионно изявление, а под клетва, под риск от наказването за лъжесвидетелстване. Независимо дали е в Лондон, или в Съединени американски щати, той би трябвало да обясни обстоятелствата “, добави юристът.

Призивът идва, откакто Андрю бе упоменат неведнъж в документи, оповестени от американски съд. Те се отнасят до гражданско дело, заведено през 2015 година от Вирджиния Джуфре, която твърди, че е била употребена като " полова робиня " от Епстийн и някогашната му другарка Гислайн Максуел. Джуфре съди Максуел поради изказвания, в които я назовава лъжкиня.

 

 

Документите от от дълго време завършилото дело включват изказвания, че Андрю е оставал по няколко седмици в имението в Палм Бийч, благосъстоятелност на Епщайн, който умря през 2019 година, до момента в който очакваше правосъден развой по обвинявания в трафик на хора.

Преди това Андрю подписа извънсъдебно съглашение с Джуфре във връзка изказванията, че я е насилвал полово три пъти, когато е била на 17 години. Той отхвърля всички изказвания за непозволени дейности.

Най-новите файлове повдигат нови въпроси за държанието на принца и другарството му с Епщайн, което датира от 1999 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР