Принц Андрю ще бъде обект на сатиричен телевизионен мюзикъл по

...
Принц Андрю ще бъде обект на сатиричен телевизионен мюзикъл по
Коментари Харесай

Британска тв излъчва сатиричен мюзикъл за принц Андрю

Принц Андрю ще бъде обект на язвителен ефирен мюзикъл по английския ефирен Канал 4, заяви Асошиейтед прес.Вторият наследник на кралица Елизабет II се отдръпна от кралските отговорности след пагубно изявление през ноември 2019 година, в което обсъждаше връзките си с починалия полов нарушител Джефри Епстийн в особено предаване на Би Би Си.

От Канал 4 обявиха, че изявлението, което се счита за злополука за херцога на Йорк в областта на връзките с обществеността, ще бъде „ пресъздадено " като част от мюзикъла. Критиците се нахвърлиха върху принца за това, че наподобява не е показал съпричастност към измъчваните жертви на Епстийн, който се самоуби в пандиза през август 2019 година

Комикът Киърън Ходжсън ще води актьорски състав в „ Принц Андрю: Мюзикълът " - 60-минутна стратегия, разказана като „ язвителен роман за живота и времето " на херцога, изискан в музикален жанр.
Шоуто е част от юбилейния 40-ти годишен сезон на излъчвания, наименуван „ Истина или предизвикателство ", за четвъртата английска телевизионна компания, която започва през 1982 година Все още не е оповестено по кое време тъкмо ще бъде излъчено.

От години Андрю е в заглавията на английските вестници поради брака и развода си със Сара Фъргюсън.
Но той се пробва да стои надалеч от публичното внимание, откакто предходната година реализира многомилионно съглашение с жена, която заведе дело в Съединени американски щати, обвинявайки го в полово посягане, когато е била на 17 години. През януари Андрю беше лишен от почетните си военни трофеи и му беше казано, че към този момент не може да употребява купата,,негово кралско височество ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР