Принц Андрю обяви, че няма да се изнесе от дома

...
Принц Андрю обяви, че няма да се изнесе от дома
Коментари Харесай

Кралски войни! Принц Андрю заплашва крал Чарлз с цирк на коронацията (Вижте защо)

Принц Андрю разгласи, че няма да се изнесе от вкъщи си " Роял Лодж " в Уиндзор, където живее повече от 20 години. Той беше помолен от брат си и сътрудниците на крал Чарлз да напусне имението и да се реалокира в друго жилище. Херцогът на Йорк обаче отхвърли да го направи и даже даде обещание, че ще устрои " невиждани подиуми по време на коронацията на краля ", в случай че този въпрос не бъде преустановен дефинитивно.

 

Действията на Андрю не са изненада за никого, защото херцогът загуби купите си, няма да има право да взе участие в публични отговорности към короната и към този момент не се смята за почитан член на кралското семейство. По тази причина му беше отказана и прехрана от краля, както и правото да живее в някой от кралските парцели.

 

Андрю обаче съобщи, че е подписал 75-годишен контракт за " Роял Лодж " и ще остане в имението до гибелта си. За потребление на кралската резиденция той заплаща по 250 паунда на седмица. За информация - имението разполага с 30 стаи, голям парк и е част от кралската резиденция.


За да остане в жилището принцът ще би трябвало да заплаща по настоящи цени на наемите, което е невероятно за него. От месец април годишната му дотация ще бъде понижена с 250 000 паунда, което значи, че той няма да е в положение да си разреши разточителния метод на живот, който водеше до неотдавна.

 

" Време е Андрю да стартира да живее съгласно опциите си, тъй като към този момент няма кой да финансира първокласния му метод на живот. Ако не може да си разреши да заплаща за удобствата по общоприетите цени, по-добре да се изнесе. Данъкоплатците не са длъжни да го устоят повече ", разясняват от офиса на краля. 

 

Принцът обаче е гневен и дава обещание да трансформира коронацията в извънредно гротескна подигравка. Затова и сега в двореца вършат опити да го укротят доколкото е допустимо.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР