Принц Андрю, който е обвинен в изнасилване на непълнолетна, поиска

...
Принц Андрю, който е обвинен в изнасилване на непълнолетна, поиска
Коментари Харесай

Принц Андрю: Ако е имало секс, е бил по взаимно съгласие

Принц Андрю, който е упрекнат в обезчестяване на малолетна, изиска делото му да бъде прегледано от правосъдни заседатели, а юристите му още веднъж претендират делото му да бъде прекъснато по принцип. Те упорстват, че в случай че е имало полова връзка с Вирджиния Джуфре, това е било по взаимно единодушие, твърди „ Таймс “.

Наскоро стана известно, че съдът е отхвърлил предходната молба на юристите на принца за преустановяване на делото, което значи, че синът на кралица Елизабет II въпреки всичко ще би трябвало да бъде съден.

Тази седмица юристите на принц Андрю още веднъж желаеха от американския съд да отхвърли желае на Вирджиния Джуфре, която упорства, че принцът я е изнасилил, когато е била на 17 години.

В жалбата от 11 страници юристите на Андрю цитират голям брой официални аргументи, заради които искът на Джуфре не може да бъде прегледан. Адвокати споделиха, че в случай че е имало някаква " полова интензивност " сред принца и Вирджиния Джуфре, това е било по взаимно единодушие.

„ Претенциите на Джуфре попадат от доктрината на единодушието “, се споделя в документа.

Адвокатите на принца също настояват, че цивилен иск против принца не може да се гледа в Съединени американски щати, защото Джуфре е жителка на Австралия. Освен това те показват съглашение, подписано преди този момент сред Джуфре и Епщайн, изключващо прибягване до съда.

В документите се споделя, че принц Андрю " признава, че се е срещал с Джефри Епщайн към 1999 година ", само че отхвърля да е взел участие в незаконни действия. Снимката, на която Джуфре и принц Андрю са снимани дружно, към момента не се разяснява от юристите, защото те нямат задоволително информация, с цел да признаят или отрекат нейното битие или достоверност.

Адвокат Лиза Блум, представляваща Джуфре, окачестви като пиар настояването на принца за развой със правосъдни заседатели, защото самата Вирджиния преди този момент е поискала същото.

Секс абсурдът към принц Андрю не стихва към този момент няколко години. Вирджиния Джуфре твърди, че е била жертва на Джефри Епщайн, който през 2019 година беше упрекнат в полов трафик и проституция на малолетни. Твърди се, че Епщайн е бил хазаин на оргии за богаташи и властници през годините.

Джуфре упорства, че принц Андрю е имал полов контакт с нея срещу волята й няколко пъти през 2001 година Наказателното гонене на Епщайн в Съединени американски щати беше прекъснато след самоубийството му в затворническа килия на 10 август 2019 година Наскоро някогашната му държанка Гислейн Максуел беше приета за отговорна в полов трафик.

Самият принц Андрю беше отхвърлен от кралските отговорности поради абсурда, а неотдавна беше лишен от всички военни звания и трофеи. Процесът против него може да засенчи и честването на 70-годишнината, откогато майка му кралица Елизабет II е на трона. Самата платинена годишнина ще се падне на 6 февруари, само че тържествата са планувани за юни тази година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР