Принц Андрю и Бил Клинтън са сред над 100-те души,

...
Принц Андрю и Бил Клинтън са сред над 100-те души,
Коментари Харесай

Майкъл Джексън, Стивън Хокинг: Кои са имената в документите за сексуалните посегателства на Епстийн?

Принц Андрю и Бил Клинтън са измежду над 100-те души, посочени в засекретените правосъдни документи за половите похищения на Джефри Епстийн.

Вчера американският съд разгласява 900 страници от документите. В тях са разказани в детайли връзките на половия принудител Епстийн с високопоставени лица.

В тях се показва за другарството на Епстийн с Бил Клинтън и принц Андрю

Документите са като част от правосъдно дело, обвързвано със сътрудничката на Епстийн- Гислейн Максуел, за която е осигурявала девойки за обезчестяване на Джефри Епстийн. Максуел е наказана на 20 години затвор.

Финансистът Епстийн бе упрекнат в полови похищения и обезчестяване на млади девойки, само че наказателното произвеждане против него бе прекъснато, откакто бе намерен обесен в килията си в пандиза в Ню Йорк през август 2019 година

58-годишната Гизлен Максуел е упрекната, че е набирала за Епстийн малолетни партньорки и даже ги е принуждавала за избрани сеанси

Документите включват препратки към редица високопоставени лица. Не всички от посочените обаче са упрекнати в закононарушения. В досиетата, оповестени от съда, не се показват описите с клиенти. 

Бившите американски президенти Бил Клинтън и Доналд Тръмп също са посочени, като нито един от тях не е упрекнат.

Принцът отхвърля да е направил нещо неправилно

Великобританските издания “Телеграф ” и " Индипендънт " показват и лицата, които участват в правосъдните документи.

Принц Андрю

Принц Андрю е включен в описите, а в тях се показва, че той е опипвал Йохана Сьоберг, изказване, което той отхвърля.

В спомагателен документ се показва, че икономът на Епстийн, Алфредо Родригес, е споделил, че херцогът се е обаждал в къщата на Епстийн един път седмично.

Подозира се, че третото дете на кралица Елизабет II е взело участие в проведените от Епстийн оргии на екзотични острови

Доналд Тръмп

В документ се показва, че Епщайн е предложил да се обади на Доналд Тръмп.

Йохана Сьоберг споделила на юристи, че когато Епстийн разбрал, че самолетът му не може да кацне в Ню Йорк, финансистът е декларирал: „ Страхотно, ще се обадим на Тръмп и ще отидем при… в казиното “.

В обособен незапечатан документ икономът на Епстийн, споделя, че Тръмп е звънял от време на време в къщата на финансиста, само че добави, че в никакъв случай не е виждал някогашния президент на Съединени американски щати в парцела.

Тръмп се дистанцира от Епстийн, макар другарството сред двамата през 90-те години и твърди, че „ не му е почитател “.

66-годишният финансов магнат чакаше процеса по обвиняването за полова корист в пандиза

Бил Клинтън

Сьоберг показва, че Епстийн един път ѝ е споделил: Бил Клинтън „ ги харесва млади ”, имайки поради девойките.

В незапечатани показания Сьоберг споделя, че е знаела, че Епстийн „ има работа “ с някогашния президент и добави, че един път са го обсъждали.

Говорителят на Клинтън сподели, че той е познавал Епстийн, само че не е знаел за закононарушенията му.

Стивън Хокинг

В имейл през януари 2015 г. Епстийн е показал, че изключително се надява да анулира изказванията, че Клинтън е вечерял на неговия остров, а известният физик Стивън Хокинг е „ взел участие в оргия на малолетни “.

Дейвид Копърфийлд

Сьоберг споделя, че американският илизионист я попитал дали знае дали „ девойките получават пари, с цел да намерят още девойки “, се показва в различен документ.

Майкъл Джексън

Сьоберг твърди, че Майкъл Джексън е посетил дома на Епстийн в Палм Бийч. Тя беше запитана от юристи дали се е срещала с няколко известни персони и политици.

„ Срещнах Майкъл Джексън “, сподели Сьоберг в част от показания си.

Жан Люк Брюнел

Френският сътрудник на модели Жан Люк Брюнел е предоставял паспорти на девойки на 12-годишна възраст, с цел да „ работят “ като модели в Съединени американски щати, съгласно правосъдна документи от 2014 година

Брунел се самоуби предходната година, до момента в който беше разследван за обезчестяване и даване на девойки на Епстийн.

В останалите документи се показват имената на:

Джон Конъли, който е детектив от полицията в Ню Йорк, разследвал Епстийн;Алън Дершовиц, който е юрист и специалист, който представляваше Епстийн през 2006 г.;Леонардо ди Каприо - артист и кино продуцент;Ал Гор - някогашен вицепрезидент на Съединени американски щати при Бил Клинтън;Ехуд Барак - някогашен израелски министър-председател;Марвин Минкси - пионер в региона на изкуствения интелект;Кевин Спейси - актьор;Джордж Лукас - американски кино режисьор и основател на сагата Междузвездни войни;Кейт Бланшет - австралийска актриса;Наоми Кембъл - модел;Шарън Чърчър - английски журналист;Брус Уилис - актьор;Бил Ричардсън - някогашен губернатор на Ню Мексико;Камерън Диас - актьор;Ева Андерсон-Дубин - някогашна мис Швеция;Глен Дъбин - американски управител на хедж фондове;Ноам Чомски - езиковед и политически философ;Том Прицкер - американски магнат и човеколюбец и други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР