Принц Андрю е забелязан за първи път след трейлъра на

...
Принц Андрю е забелязан за първи път след трейлъра на
Коментари Харесай

Принц Андрю се появява в приповдигнато настроение на седмичното си пътуване след трейлър за Netflix адаптация на `автомобилна катастрофа`, разкри интервю с Емили Мейтлис

Принц Андрю е видян за първи път след филмовия откъс на акомодацията на Netflix за неговото изявление за „ автомобилна злополука “ с Емили Мейтлис беше разкрита в понеделник

Драмата разказва в детайли историята зад изявлението с опозорения херцог на Йорк, изобразен от Руфъс Сюел, 56, и включва съвсем неузнаваемата Били Пайпър с руса перука и високи токчета.

Актрисата играе ролята на Сам МакАлистър, продуцентът на Newsnight, който обезпечи прословутото изявление на принц Андрю през 2019 година с Мейтлис, която се играе от Джилиан Андерсън, 55.

Зрителите чуват единствено две думи от Емили в края на филмовия откъс, когато тя се обръща към принц Андрю с „ Ваше Височество “.

Но звучи по този начин, като че ли дрезгавите й тонове припомнят за предходното изображение на Андерсън на Маргарет Тачър в „ Короната “, а не на Емили Мейтлис в Newsnight.

Филмът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР