Принс Боатенг: Искам да спечеля всичко с БарселонаКевин-Принс Боатенг призна,

...
Принс Боатенг: Искам да спечеля всичко с БарселонаКевин-Принс Боатенг призна,
Коментари Харесай

Принс Боатенг: Искам да спечеля всичко с Барселона

Принс Боатенг: Искам да печеля всичко с Барселона
Кевин-Принс Боатенг призна, че няма да бъде титуляр за Барселона, само че желае да завоюва всичко с сегашния испански първенец. 31-годишният ганайски нападател мина чартърен до края на сезона в каталунците от Сасуоло за сумата от 1 млн. евро с опцията да бъде закупен за непрекъснато за 8 млн. евро през лятото. Бившият състезател на Тотнъм, Портсмут и Милан, показа, че може да помогне на,,блаугранас “ да осъществят мечтания требъл през актуалната акция.

,,Все още не съм разговарял с треньора Ернесто Валверде, само че знам, че няма да бъда титуляр, тъй като съставът има доста класни футболисти “, разяснява Боатенг при представянето си за каталунския гранд.,,Тук съм поради опита си, с който мога да оказа помощ на останалите. Когато разбрах, че клубът ме желае, незабавно се навих. Това е сензационно. Вчера заран бях печален, само че обясних на съотборниците си в Сасуоло, че не мога да пропусна опцията да играя в клуб като Барселона “, добави още той.

След като Барса продаде Мунир Ел Хадади, отборът се нуждаеше от авариен вид на нападателя Луис Суарес и първенецът на Испания се спря на Боатенг, откакто бе спряган още с имената на Карлос Вела, Алваро Мората, Кристиан Стуани и Седрик Бакамбу.,,Блаугранас “ искаше да подпише с състезател, който има опит в Ла Лига, а Боатенг е тъкмо подобен. Ганаецът игра за Лас Палмас през сезон 2016-17, преди да премине в Айнтрахт Франкфурт заради персонални аргументи. Боатенг, който играеше като атакуващ полузащитник, преди да бъде преквалифициран в ролята на подправена деветка, има престои още в Англия, Италия и Германия.

,,За моята възраст позицията на подправена деветка е идеална. Треньорът може да ме употребява на разнообразни позиции, само че аз се усещам доста добре в ролята на нападател. След като изгря с екипа на Херта, Боатенг игра в Тотнъм, а по-късно за малко и в Борусия Дортмунд и Шалке 04. След като по-рано той съобщи, че Кристиано Роналдо е най-хубавият футболист в света, Боатенг се пошегува с публицистите, че Меси е най-хубавият.,,Аз съм състезател на Барселона и Меси е най-хубавият в света, във всеки един свят. Той го е потвърдил през годините с всички извоювани титли в кариерата “, приключи ганаецът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР