Примката около Бритни Спиърс и попечителството, което 13 години я

...
Примката около Бритни Спиърс и попечителството, което 13 години я
Коментари Харесай

Бритни Спиърс е сгодена! Певицата показа огромен пръстен

Примката към Бритни Спиърс и попечителството, което 13 години я спираше от това да се омъжи още веднъж и да ражда още деца, явно се разхлабва. Звездата публично заяви в Инстагам с видео, че е сгодена за дългогодишното си гадже - Сам Асгари. 39-годишната певица наподобява стартира да връща контрола над живота и кариерата си, а това са все наслади вести за почитателите ѝ.

Виж още: Млада, секси, борбена и свободна: Красивата учителка в " Игри на волята " и нейната история 

" По дяволите, не мога да допускам ", написа в коментар певицата, а от списание People напомнят, че Спиърс и Асгари са почнали да се срещат през 2016 година, откакто са снимали музикалното видео към Slumber Party. Мениджърът на Асгари Брандън Коен удостовери годежа в коментар към обявата. " Двойката формализира дълготрайната си връзка и е надълбоко трогната от оказаните поддръжка и обич ”, сподели Коен. Според него годежните пръстени са направени от прочут бижутер от Ню Йорк, който съумял да ги направи " единствени по рода си ".

Виж още: Два пъти по-хубаво от " Емили в Париж ": Лили Колинс подвигна супер обилна женитба

Животът на певицата бе разтресен в последните месеци, откакто стартира да желае свободата си назад и започва война против татко си, който 13 години ръководи всички нейни финанси и кариерни решения. Първата победа за Бритни бе опцията да си избере сама юрист, а идната се случи преди дни, когато стана ясно, че татко ѝ е подал документи в съд в Лос Анджелис, в които се желае преустановяване на 13-годишния надзор, който упражнява над живота, кариерата и финансите на щерка си. Джейми Спиърс написа, че щерка му " има право в този момент съдът съществено да реши дали този надзор към този момент не е необходим ".

Припомняме, че самата Бритни се опита да в профил татко си като неин настойник два пъти през последните две години. Певицата дефинира връзката им като " корист " и отхвърля да излиза на сцената под неговия надзор. Съдебната тъжба на татко ѝ идва два месеца откакто Бритни даде свидетелски показания в съда, призовавайки контролът да бъде преустановен неотложно. Тогава звездата разкри шокиращи елементи от ситуацията ѝ, като твърдеше, че ѝ е неразрешено да се омъжва, да ражда и даже има серпантина, която не е позвелено да махне. Тогава доста звезди и сътрудници на певицата се изрекоха в нейна отбрана.

Певицата има два брака зад тила си. През 2004 година, тя се омъжи небрежно в Лас Вегас, само че също толкоз бързо се и разведе. През 2005 година, се омъжи за Кевин Федерлайн, с който имат две момчета. Двамата се разведоха през 2007 година, когато Бритни изпадна в рецесия и обръсна главата си. След това бе нормализирана, само че точно в този интервал започва попечителството.

Изображение: https://www.instagram.com/britneyspears/, 

https://www.instagram.com/samasghari/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР