Примерите в последно време все доказват, че рано или късно

...
Примерите в последно време все доказват, че рано или късно
Коментари Харесай

Водка, текила, вино... Световните звезди, които направиха своя марка алкохол

Примерите напоследък все потвърждават, че рано или късно международните звезди вършат собствен бранд. На прима виста можем да се сетим за парфюмите на Бритни Спиърс, Риана, Парис Хилтън, както и да вземем за пример за шоколадовите изкушения на тенисистката Мария Шарапова.

Оказва се обаче, че не малко от световноизвестните звезди имат свои марки алкохолни питиета. И типът на напитките може би ще ви изненада. Вижте!

Виж още: Петър Дънов и неговите препоръки за здравословно хранене

Post Malone

Изпълнителят пусна своя марка френско розе безусловно преди седмици. За виното се твърди, че носи мирис на плодове - круши, ягоди и ананас. Цената на една бутилка е към 22 $.

Виж още: Да хапнеш нещо мухлясало е гадно, само че какво се случва с тялото ни? Ето някои разновидността

Кейт Хъдсън

Актрисата има своя марка безглутенова водка, за чието произвеждане са употребявани алкализирани води. Произвежда се в Калинофрния и се дестилира седем пъти. Бутилката, в която се продава въпросната водка, е от 750 мл., с шарени етикети. Градусите на водката са 43%.

Виж още: Кралски етикет: по какъв начин да бъдете като Кейт Мидълтън

Снуп Дог

Рапърът създава кашаса - бразилска напитка, получена при филтрация на дестилат от захарна тръстика. Наскоро добави и нов тип алкохол към " линията " си - купажно австралийско вино.

Виж още: Глория, Златка, Теа... за тези известни българки " тялото за лятото " е целогодишна цел

MC Stojan

Балканската звезда продава своя водка, La Miami, която се появи след едноименния му шлагер. За разлика от алкохолите, продавани от сътрудниците му в тази ранглиста, цената на тази водка е в действителност рекордна - 45 евро!

Виж още: Съвременната Мерилин Монро навърши 53 година! Памела Андерсън с провокативно фото за ЧРД

Скалата

Дуейн Джонсън пусна през 2019 година своя марка текила. Пускането ѝ в продажба разказа като сбъдната фантазия. Текилата се отличава с високо качество.

Виж още: Лято 2020 - като всички предходни 20 лета! Защо Златка Димитрова почива постоянно на едно и също място

Дрейк

Изпълнителят е съсобственик на първокласен бранд уиски. Бутилката се продава за 42 $ и навлезе на пазара през 2017 година

Изображение: публични Instagram профили

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР