Примерът на бившия премиер Бойко Борисов да се крие зад

...
Примерът на бившия премиер Бойко Борисов да се крие зад
Коментари Харесай

Радев: Примерът на Борисов да се крие зад отпуски и болнични е заразен и за подчинените му

Примерът на някогашния министър председател Бойко Борисов да се крие зад отпуски и болнични е инфектиран и за неговите подчинени, разяснява държавният Румен Радев във връзка излезлите в неплатени отпуски шефове на ДАНС и " Държавна организация " Разузнаване " (ДАР) Димитър Георгиев и Атанас Атанасов.

В сряда стана ясно, че

Към момента обаче няма изясненост дали двамата ще бъдат отстранени от постовете си, само че силовият вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков изясни, че не може да работи с тях.

" По закон би трябвало да се дава идентична по размер и наличие информация и към ръководителя на Народното събрание, и към министър-председателя и към президента. Това условие на закона в доста от случаите не е изпълнявано и това може елементарно да се потвърди. Очевидно образецът на някогашния министър-председател, който обича да се крие зад отпуски и болнични, е прекомерно инфектиран и за неговите подчинени. Очевидно това няма по какъв начин да стане без неговата благословия “, сподели Радев.

Бившият министър председател Бойко Борисов също излезе в отпуск след изборите, а след време и в болнични поради футболна травма.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР