Пример за безнаказаното зло и толерирано насилие.Глоба и пробация за

...
Пример за безнаказаното зло и толерирано насилие.Глоба и пробация за
Коментари Харесай

Георги е избил 3 зъба на лесничей преди да нареже Дебора

Пример за безнаказаното зло и толерирано принуждение.

Глоба и пробация за два побоя не стопират охранителя, всякога нанася " леки телесни повреди "

За побой с избити три зъба на горски чиновник е наказан насилникът с макетното ножче Георги Георгиев, прочут към този момент като Георги Макетното ножче! Душманинът, нарязал Дебора Михайлова от Стара Загора, два пъти е отговарял пред Темида за побои и е бил в полезрението на Министерство на вътрешните работи още преди 2019 година Това излиза наяве от правосъдните актове, с които е осъден, с които  " "  разполага.

Пет години преди да разгневи цяла България със случая " 400 шева ", на Георги към този момент му се носи неприятна популярност в село Братя Кунчеви, където живее. Охранителят не се употребява с положително име измежду локалните, които го разказват като конфликтна персона. Тогава се води на превантивна активност в Министерство на вътрешните работи. С Георги Макетното ножче са провеждани профилактични беседи, само че това не оказва позитивно влияние за смяна в държанието му, регистрират експертите.

Първият допир на Георгиев с правораздаването е на 6 април 2019 година На тази дата той е на работа като охранител в дискотека. В клуба идва огромна група от лесничеи, които вземат решение да отпразнуват Седмицата на гората на присъединяване на фолкпевица в заведението. Около 3 ч., откакто чалгаджийката си потегля, един от горските се скарва с различен клиент на заведението и стартира скандал. Охранители ги изкарват на открито. Докато чака пред дискотеката, горският вижда, че част от клиентите, сред които и сътрудниците му, стартират да излизат от спешния излаз. Оказва се, че това е поради пердах в заведението.

Докато седи на масата си, горският Д. Т. е атакуван от трима души. Това са охранителят Георги Георгиев и двама негови приятели - редови войник от войската и граждански. По пътя си Георги събаря от стола човек от празнуващата компания, който пада по тил и си наранява глезена.

Без да обръщат внимание на потърпевшия, тримата се насочват непосредствено към Д. Т. и стартират по едно и също време да го постановат. Фраскат го с две ръце с юмруци по главата. Мъжът пада на земята и се свива с ръце над главата. След това се пробва да стане, само че тримата още веднъж го фраскат.

Още в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР